Rijlessen


Verkeersschool Startpunt biedt u voordelige en kwalitatieve rijlessen aan in Tilburg en omstreken. Een rijles bij Verkeersschool Startpunt duurt 50 minuten. Verkeersschool Startpunt raadt u aan om twee autorijlessen achter elkaar nemen, zodat je meer feeling krijgt met het autorijden. Daarnaast raden we je aan om meerdere lessen per week te volgen, zodat de ervaring die je opdoet er beter in blijft zitten.

Tijdens een eventuele proefles kan de rij-instructeur een inschatting maken op welke manier je het beste je Rijbewijs B kunt behalen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Lesauto

Verkeersschool Startpunt geeft rijlessen in Tilbug en omgeving in een Volkswagen Polo Bluemotion. De Polo Bluemotion is een behendige auto die zich makkelijk laat manoeuvreren in het stadsverkeer. Het is een zuinige, milieubewuste en moderne auto die uiterst geschikt is als lesauto. Hij is van alle gemakken voorzien waardoor iedere leerling zijn/haar optimale zit en-stuurhouding kan vinden. Het interieur heeft een moderne uitstraling en is heel overzichtelijk, waardoor alles eenvoudig te bedienen is.

Rijgeschiktheid

Volgens de wet hoort eenieder die een voertuig bestuurt rijgeschikt te zijn. Dit houdt in dat men zowel geestelijk als lichamelijk in staat moet zijn om te rijden.
Om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR je een aantal vragen over je gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Eigen Verklaring.
Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van het CBR.