Spoedopleiding


Heb je ergens een baan aangeboden gekregen of wil je simpelweg niet te lang over doen om je rijbewijs te behalen? Dan biedt rijschool Startpunt je een spoedopleiding aan met een duur van 5 tot 10 dagen. Met onze spoedcursus kun je al binnen twee weken na inschrijving je rijbewijs halen. Met deze cursus krijg je namelijk meerdere lessen per dag en week, waardoor je het autorijden sneller onder de knie krijgt.

Voor een spoedcursus bij rijschool Startpunt is het niet nodig om rijervaring te hebben. Onze lessen zijn zo ingedeeld dat ook de beginners hun rijbewijs snel kunnen behalen. Eén van de voordelen van de spoedcursus is dat je het prima kunt combineren met je baan of studie. Je kunt namelijk overdag, ’s avonds en in het weekend lessen. We stemmen de lessen af op jouw agenda.

Iedere leerling is uniek en dus anders. Tijdens de proefles maakt de instructeur een nauwkeurige inschatting hoeveel lessen jij ongeveer nodig zal hebben. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dan meteen wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je dus examen kunt doen. Na de proefles wordt er samen een planning gemaakt op basis van je werk of studie.